Literary Session - سایت تخصصی شعر و ادبیات

نسخه کامل: دالان بهشت
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
کتاب دالان بهشت کتاب متفاوت و قشنگیه..من دیدم و شنیدم که بعضی ها چند بار این کتاب و خوندن با این حال هنوزم روال این داستان براشون تازگی داره و جذبشون می کنه..

دالان بهشت کتاب جالبیه با نثری روان و اولین اثر از یه نویسنده زن که یک عشق عمیق و پاک را به تصویر کشیده که در آن مهناز و محمد شخصیت های اصلی داستان هستند که تا زمانی که عشقو در قلب و روحشون دارند قدرشو نمیدونن اما بعد از گذشت یه سری وقایع در طول داستان مقابل عظمت عشق سر تعظیم فرود می آورند..

این کتاب اشتباهات ناخواسته آدم هارو نشون می ده..وقایع زندگیو بیان می کنه.. در کنار ماجرای اصلی داستان مادربزرگ مهناز هم پیرزنی دوست داشتنیه که پندهایی میگه که ارزش مند و پر از تجربه ست..

"دالان بهشت" از جمله پرفروش‌ترين رمان‌هاي ايراني سال‌هاي اخير است. اين كتاب نخستين بار در سال 1378 منتشر شد و تاکنون به بیش از 30 چاپ رسیده است.

خوندن این کتاب حداقل برای یک بار خالی از لطف نیست..

این رمان به تازگی در امریکا با ترجمه مسعود جامع الصنایعی منتشر شده است ، اين ناشر نسخه انگليسي "دالان بهشت" را به قيمت شانزده دلار و 99 سنت در تيراژ پنج هزار نسخه منتشر ساخته است.

این کتاب یه رمان ایرانی هست که عشقو به طور بی نظیری به تصویر کشیده و بر خلاف بیشتر رمان ها یه سری از واقعیت های زندگی و هم بیان کرده و نسبت به بقیه کتاب ها بیشتر به زندگی عادی ما شبیه است.

این کتاب اولین اثر نازی صفوی با این حال جز پرفروش ترین رمان های ایرانی و همچنین جز پرفروشترین کتاب های با نویسنده ی زن 14 سال اخیر قرار گرفته است.

اما دربازه ی نویسنده:

نازی صفوی متولد 1346 در تهران با نوشتن رمان "دالان بهشت" با 30 چاپ و پس از آن "برزخ اما بهشت"به نویسنده ای پر مخاطب تبدیل شد.

تصویری از نویسنده:

طرح روی جلد کتاب:

طرح کتاب ترجمه شده:

عالی بودمن تجربه کردم

سلام یکی به من جواب بده من به هیچ وجه نمی تونم کتاب دالان بهشت رو دانلود کنم ، خواهش می کنم کمکم کنید . با تشکر
براي دانلود كتاب "دالان بهشت" به اين آدرس در همين سايت مراجعه كنيد.

http://www.neemkat.com/showthread.php?ti...1&#pid3371
من اين كتاب رو تا فصل نهم خوندم خيلي دلم ميخواد بقيه اش رو هم بخونم چه طوري دانلود كنم

پريناز نوشته است:
من اين كتاب رو تا فصل نهم خوندم خيلي دلم ميخواد بقيه اش رو هم بخونم چه طوري دانلود كنم

لينك دانلود كامل اونو اينجا ميتونيد ببينيد و دانلود كنيد ولي به خاطر حجم بالاش بهتون پيشنهاد ميكنم كتاب رو بخريد.
http://www.neemkat.com/showthread.php?tid=191&pid=3371&#pid3371
کتاب فوق العاده ای است
توی این بازار که پر شده از کتابای بی محتوا ،این کتاب چیز دیگری است.
مرجع آدرس ها